به گزارش خبرنگار طبنا(خبرگزاری سلامت)، محمد حسین کریمی در ارتباط در ارتباط با تاثیر محصولات ارگانیک در سلامت افراد اظهار کرد: یکی از عمده ایرادهای ما بعد مصرف کردن است در صورتی که باید بر اساس اصول کارکرد تا مصرفکنندگان نیز بتوانند از محصولات ارگانیک به درستی استفاده کنند.
رئیس گروه محصولات گواهی شده و ارگانیک دفتر محیط زیست و سلامت غذا افزود: برخی از کشاورزان به اندازه کافی کود به محصولات خود نمیدهند و دادن بیش از اندازه خود موجب شده تا کشت محصول آن ها کاهش یابد.
کریمی خاطرنشان کرد: ارگانیک محصولاتیاند که طبق اعلام مرکز ملی تایید صلاحیت ایران دارای نشانه زیستی ارگانیک هستند.
وی ادامه داد: شرکتهای بازرسی که از طریق سازمان ملی استاندارد یا مرکز ملی تایید صلاحیت استاندارد در حوزه کاری خود تایید صلاحیت شدهاند میتواند فرآیند تولید را گواهی کند.
رئیس گروه محصولات گواهی شده و ارگانیک دفتر محیط زیست و سلامت غذا ادامه داد: بنابراین این محصولات با توجه به گواهیهای لازمی که از سازمان تایید صلاحیت استاندارد کسب کردهاند شرکتهای مربوطه میتوانند نسبت به تولید این محصولات اقدام کنند.
کریمی تاکید کرد: شرکت های بازرسی معمولاً نشان یا تاییدیه شرکت را برای محصولات ارگانیک دارا هستند بنابراین در شماره پرونده شرکت زیر گواهی محصولات ارگانیک این نشان قابل مشاهده است.
گفتنی است؛ چهارمین جشنواره علم برای همه با عنوان سفره سلامتی و خانواده من در موزه ملی علوم و فناوری ایران از تاریخ ۲۰ الی ۲۵ آبان ماه سال جاری از ساعت هشت الی ۲۰ در محل نمایشگاهی موزه ملی علوم و فناوری واقع در خیابان امام، خیابان سی تیر در حال برگزاری است.
نظر شما